• DJI_0043

Binnenstalling

We bieden winter- en zomerbinnenstalling voor elk type en formaat boot.

De winterstallingperiode is van 1 oktober tot 1 juni, de zomerstallingperiode  is van 1 juni tot 1 oktober. De tewaterlating van uw boot is gegarandeerd uiterlijk 30 april, tenzij u zelf later wenst.

Nadat deze uit het water is gehesen en eventueel gereinigd, plaatsen we uw boot op een passende bok (met evt. stophout) en brengen deze naar de binnenstalling.

De mast en verstaging (voor zover deze niet of moeilijk van de mast is te demonteren) van uw zeilboot bergen we, nadat deze door ons van uw boot is gehaald, in de mastenberging. Deze is buiten, wij pakken de masten voor zover nodig in folie om ze tegen weerinvloeden te beschermen.

U mag uw boot ook op een eigen kar of trailer stallen.

De redenen om voor binnenstalling te kiezen zijn veelal van persoonlijke aard. In elk geval is uw eigen comfort hierbij gebaat als u in de winter of in het vroege voorjaar aan uw boot wilt werken. En weer en wind hebben tijdens de binnenstalling geen invloed op uw boot, dat komt doorgaans de conditie van uw boot wel ten goede.

 

U mag tijdens de binnenstalling zelf uw aan uw boot werken, daar zijn echter regels voor bepaald. U leest hierover meer bij zelf klussen.

Voor zover u onderhoud en reparaties aan uw boot niet zelf uitvoert, bevelen wij u onze servicepartners aan.

 

U kunt online een stallingsreservering doen. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons een stallingvoorstel. Pas na uw definitieve opdrachtbevestiging ligt de stalling van uw boot, zoals aangeboden, vast.

 

Voorwaarden en tarieven zijn marktconform en inclusief 21% Btw.

U vindt hierover informatie bij tarieven.