• DJI_0033

Buiten stalling

We bieden winter- en zomerbuitenstalling voor elk type en formaat boot.

De winterstallingperiode is van 1 oktober tot 1 juni, de zomerstallingperiode  is van 1 juni tot 1 oktober. De tewaterlating van uw boot is gegarandeerd uiterlijk 30 april, tenzij u zelf later wenst.

 Nadat deze uit het water is gehesen en eventueel gereinigd, plaatsen we uw boot op een passende bok (met evt. stophout) en brengen deze naar de buitenstalling.

Als u dit wenst, bergen we de mast en de verstaging (voor zover deze niet of moeilijk van de mast is te demonteren) van uw zeilboot, nadat deze door ons van uw boot is gehaald, in de mastenberging. Deze is buiten, wij pakken de masten voor zover nodig in folie om ze tegen weerinvloeden te beschermen.

Maar dat is voor buitenstalling niet noodzakelijk.

U mag uw boot op een eigen trailer stallen.

U kiest voor buitenstalling, omdat u uw boot buiten uw vaarseizoen uit het water wilt, bijvoorbeeld voor onderhoud, reparatie of inspectie. Mits uw boot goed winterklaar gemaakt is, is winterbuitenstalling hiervoor ook prima geschikt.

Door de dijk langs het Ketelmeer en de bebouwing op het stallingterrein staat uw boot redelijk beschut tegen harde wind. En met een maatwerk winterkleed is uw boot helemaal goed beschut tegen weersinvloeden.

Buitenstalling is voordeliger dan binnenstalling.

 

U mag tijdens de buitenstalling zelf uw aan uw boot werken, u leest hierover meer bij zelfklussen.

Voor zover u onderhoud en reparaties aan uw boot niet zelf uitvoert, bevelen wij u onze servicepartners aan.

 

U kunt online een stallingsreservering doen. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons een stallingvoorstel. Pas na uw definitieve opdrachtbevestiging ligt de stalling van uw boot zoals aangeboden vast.

 

Voorwaarden en tarieven zijn marktconform en inclusief 21% Btw.

U vindt hierover informatie bij tarieven.