• DJI_0039

Vorstvrij binnenstalling

We bieden winter- en zomerstalling voor elk type en formaat boot.

De winterstallingperiode is van 1 oktober tot 1 juni. De tewaterlating van uw boot is gegarandeerd uiterlijk 30 april, tenzij u zelf later wenst.

Nadat deze uit het water is gehesen en eventueel gereinigd, plaatsen we uw boot op een passende bok (met evt. stophout) en brengen deze naar de vorstvrije binnenstalling.

De mast en verstaging (voor zover deze niet of moeilijk van de mast is te demonteren) van uw zeilboot bergen we, nadat deze door ons van uw boot is gehaald, in de mastenberging. Deze is buiten, wij pakken de masten voor zover nodig in folie om ze tegen weerinvloeden te beschermen.

U mag uw boot op een eigen trailer stallen.

De redenen om voor vorstvrije binnenstalling te kiezen zijn veelal van persoonlijke aard. Alhoewel niet aan te bevelen, is het daarbij minder noodzakelijk om uw boot ‘winterklaar’ te maken, want de temperatuur blijft bij onze vorstvrije binnenstalling minimaal rond 7 graden Celsius. Op uw speciale verzoek verhogen we de temperatuur als  een bepaalde klus aan uw boot hierom vraagt.

Uw boot heeft in onze vorstvrije binnenstalling niets te leiden van temperatuurswisselingen en luchtvochtigheid buiten. Daarbij is in elk geval uw eigen comfort, als u met vriesweer in de winter of het vroege voorjaar aan uw boot wilt werken, hierbij gebaat.

 

U mag tijdens de binnenstalling zelf uw aan uw boot werken, u leest hierover meer bij zelf klussen.

Voor zover u onderhoud en reparaties aan uw boot niet zelf uitvoert, bevelen wij u onze servicepartners aan.

 

U kunt online een stallingsreservering doen. Binnen 7 werkdagen ontvangt u van ons een stallingvoorstel. Pas na uw definitieve opdrachtbevestiging ligt de stalling van uw boot vast zoals overeengekomen.

 

Voorwaarden en tarieven zijn marktconform en inclusief 21% Btw.

U vindt hierover informatie bij tarieven.