• Chansondreef 6, 3845 GZ Harderwijk
  • +31 (0)6 46104780
  • Bereikbaar Ma. t/m Za. van 9.00 tot 18.00

Zelf klussen

Op het  stallingterrein mag u uw boot schoonmaken, schuren (verplicht met stofzuiger) en schilderen. Ook andere kleine werkzaamheden, zoals winterklaar maken of ander technisch onderhoud en of reparaties mag u zelf of door een onderaannemer laten uitvoeren. Wij vragen u dit met de beheerder te overleggen, zodat deze op de hoogte is van uw aanwezigheid en uw werkzaamheden.

 

U heeft op alle dagen van de week toegang tot de stalling van ’s morgens 08.00 tot ’s middags 17.00 uur. Buiten deze tijden is uw aanwezigheid of die van de door u ingeschakelde hulp (w.o. ook onderaannemer) in de stalling alleen toegestaan na overleg met de beheerder. Als een klus na 17.00 uur dreigt uit te lopen meldt u dit.

 

Mits voldoende plaats, mag uw boot in het voorjaar tijdelijk van de buitenstalling naar de binnenstalling voor het uitvoeren van werkzaamheden. Dit brengt meerkosten met zich mee.

U vindt hierover informatie bij tarieven.

 

U mag hand- en klein elektrisch gereedschap en gewone en LED-verlichting gebruiken. Gebruik van bouwlampen, -kachels en andere grote energiegebruikers alleen in overleg met ons.

 

Zelf lassen, slijpen of branden aan uw boot is uit oogpunt van veiligheid, geldende voorschriften en overlast aan andere boten niet toegestaan.

 

We rekenen erop dat u de vloer onder en rondom uw boot schoon, stofvrij en opgeruimd achterlaat en uw afval in de daarvoor aanwezige afvalbakken doet.

 

Mede in uw belang hanteert JSS een stallingreglement en -voorwaarden, hierin treft u alle stallingregels en -voorwaarden, bovenstaand punten zijn aanvullend of slechts enkele belangrijke punten uit dit reglement.

204